Heiluvan Hännän kurssitoiminta keskeytetään tiistaista 17.3. alkaen 13.4. asti.

Omien kouluttajiemme luennot järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti verkkoluentoina.

Suomen hallitus ja presidentti ovat todenneet poikkeusolot Suomessa. Hallitus suosittaa yksityistä sektoria sulkemaan muut, kuin välttämättömät toiminnot. Heiluva Häntä tukee Suomen hallitusta epidemian rajoittamisessa keskeyttämällä koira- ja kissakoulun lähiopetuksen suosituksen mukaisesti.

Pyrimme poikkeustilan loputtua järjestämään korvaavat koulutukset parhaamme mukaan, eli olethan ystävällinen ja otat yhteyttä toimistoomme poikkeustilan päätyttyä.

Poikkeustilan aikana sähköpostitse tavoittaa Heiluvan Hännän yrittäjän Miira Hellstenin info@heiluvahanta.fi tai miira@heiluvahanta.fi. Sähköposteja luetaan pari kertaa viikossa.

Hallituksen suositus koskee muita kuin välttämättömiä toimintoja. Jos koulutustarve on koiralle, kissalle tai näiden huoltajalle/hoitajalle välttämätön terveydellisistä tai sosiaalisista syistä (esimerkiksi pikkupennut, rähjäherkät/arat koirat/kissat), Heiluva Häntä pystyy tarjoamaan yksityiskoulutusta. Tällaisessa tapauksessa voit olla yhteydessä Miiraan 050-5670959, miira@heiluvahanta.fi.

Kuva