Rally-Tokoleiri 29.-30.7.2017

Aika: 29.-30.7.2017 (la ja su) klo 10-18
Paikka: Lägi-areena, Pysäkkitie 5, 08680 Lohja, ajo-ohjeet ja tietoa hallista: http://www.lagi.fi/?page_id=233
Kouluttajat: Jaana Karppinen, Rally-tokotuomari (http://www.toisenlainen.net/kouluttaja)
Miira Hellsten, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI), https://www.heiluvahanta.fi/kouluttajat/miira
Hinta: 135 € / 50 €


Kaksipäiväisellä, kesäisellä rally-tokoleirillä ei takuuvarmasti tule tylsää! Pääset oppimaan karvakaverisi kanssa rallytaitoja niin teoriassa kuin useina käytännön treeneinä. Tasovaatimuksena on rallyn alkeiskurssin taidot eli kaikki ALO-luokan liikkeet ovat tuttuja ja mukaan otetaan kaikentasoisia treenaajia ALO-luokasta MES-luokan taitajiin. Sinun ei tarvitse olla kisaaja. Pyrimme jakamaan ryhmät eri tasoluokkiin.

Leirille otetaan max 15 osallistujaa, jotka jaetaan kolmeen ryhmään. Yksi ryhmä on aina tauolla kahden muun treenatessa – näin koiratkin saavat taukoa ja sinä pääset oppimaan myös seuraamalla muiden suorituksia ja avustamalla niissä. Avustajia voimme hyödyntää muun muassa suoritusten videokuvaajina.

Molemmat päivät alkavat luennoilla. Lauantaina Jaana luennoi Rally-Tokon säännöistä ja sunnuntaina Miira motivaatiosta, erilaisista tavoista palkita ja motivoida koiraa.

Molempina päivinä treenaamme kahden kouluttajan koulutuspisteillä ratatreeniä, hyppy ja putkiesteet rally-tokoliikkeinä, käännöksiä, pyörähdyksiä, merkille lähetystä, takapään käyttöä, käytösruutua, häiriötreeniä ja peruutuksia – tai vaihtoehtoisesti liikkeitä toiveiden mukaisesti ja kunkin koirakon tasolle sopivasti.

Halli ei kuumu lämpimienkään säiden sattuessa. Käytössämme on koko salista kaksi isoa treenikenttää, joihin mahtuvat täyspitkät rally-tokoradat. Hallissa on pitävä keinonurmipohja.