Tiedotusta 17.3.2020

Heiluvan Hännän väki kuten muutkin eläintenkouluttajat Suomessa tietääksemme ovat pienyrittäjiä. Eilinen päätöksemme sulkea kaikki liveryhmäkoulutukset (vaikka meillä on pienryhmät max 4 koirakkoa per kurssi yleensä) tuottaa meille yrittäjille huolta ja itkuakin puseroon. Miten myöskin yrittäjinä toimivat kouluttajamme saavat nyt leivän pöytään ja huollettavat hoidettua, miten selvitä firman vuokra- ja muista kuluista, miten varmistaa, että pystymme avata ovemme poikkeustilan jälkeen.

Huolta kannamme tietenkin teistä asiakkaista ja lähipiiristänne sekä yhteiskuntamme koronan suhteen heikoimmista yksilöistä. Ilman teitä asiakkaita ei olisi Heiluvaa Häntää eli kiitos olemassaolostanne. Olemme saaneet nyt kyselyjä etäkoulutuksista netin kautta ja yksityiskoulutuksista niin koiran- ja kissanpennuille, kiireistä apua eläimen ei-toivottujen käytösten ratkaisemiseen sekä treenivinkkejä omatoimisiin lajitreeneihin, temppujen opettamiseen arkea ja eläimen virikkeellisyyttä parantamaan. Lämmin kiitos niistä.

Me vedämme nyt henkeä muutaman päivän ja mietimme upean kouluttajaporukkamme kesken, miten saisimme tarjottua koulutuksia eli kesken jääneitä kursseja edes etänä ja osin kiireisiä koulutusasioita yksityiskoulutuksina ja lisätä verkkoluentotarjontaa. Palaamme näihin asioihin mahdollisimman pian. Toivottavasti löydämme ratkaisuja, jolla saamme apua Teille asiakkaille ja saamme turvattua firmamme ja kouluttajiemme toimeentulon poikkeustilan aikanakin.

Vinkkejä ja toiveita saa ilomielin lähettää meillepäin ja kyllä, kaikki kannustus puolin ja toisin on varmasti tarpeen.