TTouch introviikonloppu (alkeet)

Aika: 19.-20.8.2017 klo 9-17 (sis. lounastauko)
Paikka: Koira- ja Kissakoulu Heiluva Häntä, Helsinki
Luennoitsija: Pia Arhio-Lehto, TTouch-paractioner
Hinta: 150 / 70 €, sis. kahvitarjoilu

TTouch on Linda Tellington Jonesin kehittämä metodi, joka yhdistää lempeän keho- ja hitaan liiketyöskentelyn.  Perusajatuksena on, että kehon tila vaikuttaa käytökseen ja vaikuttamalla eläimen fyysiseen tasapainoon, voimme vaikuttaa myös tunne-elämän tasapainoon. Metodi sopii kaikille eläimille, eikä se vaadi laajaa anatomian tuntemusta.

TTouchista voi saada apua itsehillinnän ja itsetunnon parantamiseen, erilaisiin pelkotiloihin sekä ihmisen ja  eläimen suhteen kehittämiseen.

Esittelyviikonlopussa käymme läpi menetelmän peruselementit. Viikonloppuun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta metodista. Ohjelmaa muokataan osallistuvien ihmisten toiveiden ja koirien tarpeiden mukaisesti.  Kurssille voit osallistua joko koiran kanssa tai ilman koiraa. Osallistuvat koirat ovat mukana koko viikonlopun ajan.

Koiran kanssa osallistuvan on hyvä muistaa, että viikonloppuun osallistuminen voi olla hyvinkin vaativaa koiralle ja huomioida se koiran varusteita suunnitellessa. Koiralla tulisi olla oma, tuttu tila (esim, kevythäkki), johon se voi vetäytyä hengähtämään. Kurssilla pyritään huomioimaan koirien tarpeet mahdollisimman hyvin. Osallistuvan koiran tulisi pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien ja vieraiden ihmisten kanssa . Kurssitilassa on sermejä, joita voi käyttää näköesteenä ja tilanjakajina.

Kurssin kesto on 9-17 molempina päivinä (sisältäen pari taukoa ja pidemmän lounastauon).

Introviikonlopun vetäjänä toimii Pia Arhio-Lehto. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisältöön liittyen tai pohdit, voitko ottaa koiran mukaan kurssille, olethan yhteydessä Piaan (pia@kilttivalas.com). Toiveita ja odotuksia voi toimittaa sähköpostitse suoraan Pialle jo etukäteen ja ne pyritään huomioimaan ohjelmaa suunnitellessa.

Osallistujat saavat kirjallisen yhteenvedon sähköpostitse viikonlopun jälkeen.

 

Lisätietoja Tellington TTouch –metodista:

www.ttouch.com

www.ttouch.co.uk

www.kilttivalas.com