Koirakansalaisten kausiryhmät

Kevään 2020 Koirakansalaisten kausiryhmät

Ryhmään voi tulla myös kauden alettua, mikäli tilaa jää (1.1.2020 on yksi vapaa paikka 6.1. alkavassa ryhmässä)

* Saana Palkin tutut ryhmät toteutuvat maanantai-illoissa.  Myynnissä on kausiryhmäpaikka joka toiselle viikolle, alk. 6.1. ja 13.1. 

HUOM! 13.1. alkava ryhmä on varattu häiriöherkille koirille. Esim. haukkuherkät tai häiriöistä kiihtyvät koirat saavat tällä kurssilla ohjaajineen erityistä huomiota ja aikaa siirtymiin ym. Koirien tulee kuitenkin pystyä jollain tavalla max 4 koiran ryhmässä toimimaan, joten jos et ole varma koirasi soveltuvuudesta ryhmään, kysy lisää kouluttajalta tai infosta. Ryhmään saa toki tulla myös muut koirakot, vaikkapa hakemaan lisähäiriötä, mutta ryhmä toimii häiriöherkkien mukaan. 

Koirakansalaisten kausiryhmässä harjoitellaan erilaisia koirana olemisen taitoja normaalia kurssia pidempänä jjaksona. Pohjana käytetään mm. Kiva Koirakansalaisen asioita ja taitoja laajennetaan ryhmäläisten toiveiden mukaan vaikkapa rally-tokoon, puuha-aksaan, hajutöihin tai muiden harrastuslajien perusteisiin.

Myös kivan kotikoiran ja harrrastuskoiran taitoja kuten rauhoittumista, taukokäytöstä, toisten treenien rauhassa katsomista harjoitellaan.

Odotamme koiran ja ohjaajan osaavan joitain perustaitoja mm. positiivisen vahvistamisen menetelmistä. Näitä opetamme mm. Pentukurssilla, Kiva koirakansalainen- ja Kontakti kuntoon  ja Hihnakäytös ja luoksetulo -peruskursseillamme.

Tarkemmat tiedot kouluttajailta: etunimi at heiluvahanta.fi tai info@heiluvahanta.fi