Nosework valmennusryhmä 2022

Nosework-viikonloppuvalmennusryhmä vuodelle 2022. Jos haluat ryhmään mukaan, niin lähetätkö sähköpostia ryhmän kouluttajalle Miira Hellstenille miira@heiluvahanta piste fi lokakuun loppuun mennessä.

Ryhmä on tarkoitettu 1-3lk:n treenitaitoisille, kokeisiin tarvittavien taitojen täsmätreenaamiseen ja mukavan yhteistreenailuhengen luomiseen muiden harrastajien kanssa. Opetellaan ryhmässä myös tekemään toisillemme hyviä treenialueita ja ryhmäläiset voivat sopia myös yhteistreenikertoja keskenään.

Treenipäivät ovat klo 12-18.30 sisältäen puolen tunnin ruokatauon puolivälissä ja ryhmään otetaan vain 8 koirakkoa. Sovitaan ryhmän kesken, ovatko kaikki paikalla koko päivän vai puoli päivää. Pisimmälle taidoissaan ehtineille (2-3lk:ssa mahdollisesti kokeissa käyvät) treenit aina viimeisellä osuudella mieluiten, teemoista toki riippuen.

Hinta on 67-87 euroa treenipäivältä. Ensimmäinen kerta on Porvoon toimitiloissamme ja sen maksu on 67. Kalliimpi hinta tulee, jos ja kun vuokraan treeneihin paikan kauempaa eli vuokrahinta ja ajokustannukset. Jokainen kerta maksetaan erikseen ennen kutakin treenipäivää, mutta paikan varaaja sitoutuu ryhmään koko vuodeksi. Omia treenikertojaan voi toki myydä tarvittaessa eteenpäin suht vastaavat taidot omaaville koirakoille. Treenipaikat ovat akselilla Porvoo-Askola-pk-seutu-Lohja.

Treenipäivät ovat:

su 30.1.
su 13.2.
su 27.3.
su 15.5.
su 19.6.
su 7.8.
su 4.9.
su 2.10.
su 27.11.
mahdollinen korvauskertapäivä sen varalle, että kouluttaja sairastuu jollekin em.kerroista, on 11.12.su.