Rally-tokon alkeis- ja jatkokurssit Porvoossa

Rally-toko on monipuolinen ja iloinen harrastus! 

Alkeiskurssilla käydään läpi lajin perustaitoja, koiran motivaation kasvattamista ja alokasluokan liikkeitä. Pyrimme mahdollisimman yksilölliseen kouluttamiseen, eli ryhmässä on maksimissaan neljä koiraa. Alkeiskurssi on tarkoitettu aivan aloitteleville ja jo lajiin tutustuneille, alokasluokan tasoisille koirakoille. Kurssi sopii lajiin tutustumiseen ja toisaalta pohjaksi valmennusryhmään ja kisakentille.

Jatkokurssille voit tulla alkeiskurssin jälkeen. Ryhmä jaetaan mahdollisesti kahteen osallistujien tason mukaan. Huom. voi-mes-tasoiset koirakot ensisijaisesti Miira Hellstenin kursseille.

HUOM! Kurssilla ei harjoitella esim. hihnakävelyä tai muita arjen taitoja - jos mietit sopivaa kurssia, ota yhteys info@heiluvahanta.fi.

Mitä kurssi pääpiirteittäin sisältää?

 • Monipuolisen palkitsemisen opettelun kautta koiran optimaalinen motivointi ja harrastamisen hauskuus yhdistyvät

 • Kohdetyöskentely (liikkeiden opettamisen apuvälineinä tarvittaessa käytettävien kohteiden, kuten käsikosketus, kosketuskeppi, etutassukohde jne. opettelu)

 • Liikkeinä muun muassa seuraamista (vasen ja oikea puoli) ja käännöksiä ja tempon vaihteluita, perusasento, paikallaolo ja muita rally-tokon perusliikkeitä

 • Jatkokurssilla treenataan osallistujien taitotason mukaan alo-mes-luokan liikkeitä.  
   

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

 • Eri-ikäisille ja -rotuisille koirille. Suosittelemme käymään ennen harrastuslajikursseja jonkin arjentaito-kurssin (Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon tai vastaava), jotta ryhmässä toimiminen on koiralle tuttua. Myös omistaja saa peruskursseiltamme kouluttamisen perustaidot
   
 • Kaikille rally-tokosta joko mukavana harrastuksena tai kilpailumielessä kiinnostuneille
   
 • Kurssilla on mahdollisuus näköesteisiin koirien välillä, joten kurssi sopii myös hieman häiriöherkillekin koirille - kunhan koirasi pärjää rähjäämättä muiden koirien ollessa samaan aikaan salissa

Suositeltavat esitiedot

 • Eläin oppii? -verkkoluento (kesto 3 tuntia ja katseluaikaa on kuukausi) sisältyy hintaan! Kursseihin sisältyviin luentoihin laitamme katseluoikeuksia pääsääntöisesti perjantaisin (kurssin ostamispäivämäärien mukaan) ja lähetämme siitä erillisen ohjesähköpostin.
   
 • Jokin arjentaito-kurssi tai vastaavat taidot

LISÄTIETOJA LAJISTA

Rally-toko - Palveluskoiraliiton sivut