Puuhaklubi

Kaipaatko huiskuhännällesi mukavaa yhteistä tekemistä? Heiluva Häntä koirakoulun Puuhaklubi on tarkoitettu kaikenrotuisille ja -ikäisille koirille yhteiseksi harrastushetkeksi, johon ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Kurssit ovat lyhyitä, tai kertaluontoisia tunteja, mutta voit toki ilmoittautua myös useammalle, jos niin haluat. Temput kursseilla vaihtuvat.

 Pyrimme mahdollisuuksien mukaan kuuntelemaan kunkin kerran osallistujien toiveita – ilmoitathan toiveistasi jo ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos! Treenien menu muodostuu niin aktivointi- kuin arkitottelevaisuustreeneistäkin tai toiveiden mukaan kokeillaan erilaisia koiraharrastuslajeja.

Puuhaklubi sopii myös hieman aroille koirille, sillä meillä on mahdollisuus sermeihin koirien välillä – kunhan koira pärjää räyhäämättä näköesteen takana samassa huoneessa muiden koirien ja ihmisten kanssa, ja pystyy toimimaan koirakoulutiloissa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kaikenrotuisille ja –ikäisille koirille – kerrothan etukäteen, jos koirallasi tai sinulla on joitan fyysisiä rajoitteita, kiitos.

Suositeltavat esitiedot:

  • Miten eläin oppii -luento
  • Koiralla tai vähintään

Mitä kurssi pääpiirteittään sisältää?

  • hauskoja tempputreenejä
  • motivaation ja kontaktin vahvistamista, suhteen parantamista koiraa
  • mahdollisesti koiralajien kokeilua (rally-toko, toko, hajutyöt, puuha-agility)