Kurssit

Ellei erikseen mainita, kullakin kursseilla on enintään 4 koirakkoa. Näin kouluttajalla on riittävästi aikaa kullekin yksittäiselle koiralle. Useimpien kurssiemme hintaan kuuluu automaattisesti yksi tai useampi teorialuento (2-3 tuntia), sekä osassa kursseista erillinen kirjallinen materiaali.

*LOMAPUUHAA* Teematunnit 27.-30.12.

Heiluvassa Hännässä on tarjolla joulun ja uuden vuoden välissä (27.-30.12.2017) erilaisia teematunteja, katso toteutukset tarkemmin linkeistä. 

Mahdollisuus myös ostaa 30min/60min yksityistunteja itselle tai kaverin kanssa. Kysymykset, ajanvaraus ja lisätietoja: piia (at) heiluvahanta.fi

 

* Pentukurssin käyneiden kertaustreenit: http://heiluvahanta.fi/kurssit/pentukurssin-kayneiden-kertaustreenit-1

Hajuerottelun alkeet

Sinunko koirastasi kantarellin, homeen, tryffelin tai vaikkapa ihmisen etsintään erikoistunut koira? Koira on luotu käyttämään nenäänsä. Kirsua eli koiran nenää hyödynnetään monissa ihmisen työtehtävissä kuten pelastuskoiratyössä ja räjähteiden tai huumeiden etsijänä. Kaikenlaisten koirien hyvinvoinnille on tärkeää antaa tehtäviä, jotka kuuluvat niiden omaan maailmaan, lajityypilliseen käyttäytymiseen. Hajuaisti on koiran tärkein aisti.

Kohtaamiset innokkaille koirille

Onko koirasi hyvin sosiaalinen, eikä oikein malttaisi pidätellä itseään ihmiskohtaamisissa? Oletko miettinyt, miten hyppimistä ja intopiukeutta saisi vähennettyä? Tällä lyhytkurssilla harjoitellaan ihmisten hillittyä tervehtimistä ja yleisesti malttia ihmisten läheisyydessä sekä erilaisia malttitreenejä muissakin elämäntilanteissa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Ihmisistä innostuville, hyppiville, sosiaalisille koirille tarkoitettu kohtaamiskurssi.

Koirakansalaisten kausiryhmä

Koirakansalaisten kausiryhmässä harjoitellaan erilaisia koirana olemisen taitoja normaalia kurssia pidempänä jaksona. Pohjana käytetään mm. Kiva Koirakansalaisen asioita ja taitoja laajennetaan ryhmäläisten toiveiden mukaan vaikkapa rally-tokoon, puuha-aksaan, hajutöihin tai muiden harrastuslajien perusteisiin. Myös kivan kotikoiran ja harrrastuskoiran alun taitoja, kuten rauhoittumista, taukokäytöstä, toisten treenien rauhassa katsomista ym. harjoitellaan

Lapsi ja koira

Lasten ja koirien sujuvaa yhteiseloa voidaan edistää monin tavoin ja temppujen tekeminen yhdessä on varsin hyvä tapa. Kurssin tavoitteena on parivaljakko, joka tulee hyvin toimeen keskenään ja viihtyy yhdessä puuhastellen. Kurssi on suunnattu noin 10-17 -vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia koirien käsittelyä ja koulutustaitoja.

Tilaa syöte Kurssit