Lahjakortit

Sijoita eläimen ja omistajan hyvinvointiin – auta samalla yrittäjää!

Koronavirus ja epidemian hallitsemiseen liittyvät määräykset ja suositukset rajoittavat Heiluvan Hännän toimintaa rankasti. Vaikka ryhmäkursseja ei voida järjestää, vuokra ja muut säännölliset kulut juoksevat täysillä hinnoilla. Koronavirus ei kuitenkaan sulje Koira- ja kissakoulun ovia pysyvästi.

Mitä sinä haluat tehdä tulevana kesänä ja syksyllä?

Voit auttaa meitä selviämään pahimman yli ja samalla ilahduttaa kaksi- ja/tai nelijalkaista ystävääsi ostamalla lahjakortin, jonka voi lunastaa, kun epidemian tuomat vapaa-ajan toiminnan rajoitukset poistuvat.

Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun. Lahjakortin voi käyttää kurssiin, luentoon tai myymälässämme yleisen arvonlisäveron tuotteisiin, kuten leluihin, hihnoihin tai muihin koulutustarvikkeisiin. Verotussyistä vekkokaupastamme ostetulle lahjakortilla ei voi ostaa koiralehtiä tai herkkuja, joilla on eri arvonlisäveroluokka. Lahjakortti sisältää aina 24% arvonlisäveron. Lahjakortin käytöstä sovitaan sähköpostitse info@heiluvahanta.fi.

Myös webinaareja ja verkko-opintoja

Jos haluat auttaa Koira- ja kissakoulua selviämään epidemiasta, mutta haluat rahoillesi heti vastinetta, voit ostaa paikan webinaarista tai aloittaa kouluttamisopintoja verkkomateriaaleilla. Tarjoamme myös etäopetusta ja yksityisopetusta ulkona.