Räyhääjien ja arkatassujen kurssi

Onko koirasi rähjäherkkä, häntä koipien välissä karkuun luikkiva tai hyvin itsehillintäongelmainen erilaisia häiriöitä kohdatessaan? Rähjääjien ja arkatassujen kurssilla jokaiselle treenaajalle suunnitellaan mahdollisimman yksilöllisesti sopivia treenejä, jotka aloitetaan aina ensin yksi koira kerrallaan.

Kurssin aikana koirille koulutetaan rauhallisempaa mielentilaa ja toivottuja käytöksiä räyhäämisen ja arastelun tilalle niin siedättämisen ja vastaehdollistamisen, peruskäytösten kouluttamisen (korvaavan käytösmallin luominen) kuin myös uuden Behavior Adjustment Training 2.0 -menetelmän avulla.

Paneudumme myös siihen, kuinka ihmisen oma elekieli ja rentoutuminen sekä koiran elekielen ymmärtäminen ja siihen reagoiminen on tärkeää. Siedätämme koiria erilaisiin häiriöihin suunnitelmallisesti palkitsemiseen perustuvien menetelmien kautta, ehkäisten mahdollisimman hyvin ei-toivotun käytöksen syntyminen. Jokaiselle koiralle tehdään oma oppimissuunnitelma.

KURSSIN SISÄLTÖ:

- Neljä verkkoluentoa (3-4 tuntia per luento) - saat katseluoikeudet kurssin ostoa seuraavana perjantaina ja oikeudet säilyvät kurssin ajan. Toivomme luentoja katsottavaksi ennen käytännön harjoituksia
- Kolme yksityistuntia (á 60min) sisällä tai ulkona
- Kolme häiriötreenikertaa (á 30-40min) ulkona - harjoittelun apuna vapaaehtoiset häiriökoirakot, jotka kouluttaja tuntee
- HUOM! vahtelevat viikonpäivät ja kellonajat, ks. tarkemmin tuotteesta

HUOMIOITAVIA ASIOITA:

1) Tarkempi treeniaikataulu eli kellonaika lähetetään osallistujille aina viimeistään 1-2 päivää ennen kunkin viikon treenipäivää. Kerrothan heti ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulle käy treenit vain tiettyjen kellonaikojen välillä treenipäivinä eli esim jos klo 15-17 aikaväli ei käy sinulle millään, kiitos! Sopivan häiriön saamisen vuoksi kellonajat siis vaihtuvat eri treenipäiville, jotta saamme seurattua ensin koirien ja omistajien edistymistä ja suunniteltua mahdollisimman hyvin toisilleen sopivia koirakoita keskenään treenaamaan.

2) Kyseessä on kurssi Pitäjänmäen tiloissamme ja läheisyydessä, joten koiran tulee pystyä matkustamaan paikalle, joko autolla tai julkisilla, osallistuakseen koulutukseen. Mikäli matkustaminen ei onnistu, kysy luento- ja yksityiskoulutuspakettia suoraan kouluttajiltamme. Lisätietoa yksityiskoulutuksesta

3) Otathan aina säänmukaiset vaatteet niin itsellesi kuin koirallesi, koska olemme myös ulkona - pakkasraja ulkona tapahtuville ohitustreeneille yleensä -15 astetta! Luennoille ilman lemmikkiä, treeneihin aina lemmikin kanssa.

_____________________________________

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Sopii rähjäherkille, ohitus- tai käsittelyongelmaisille, aroille tai itsehillintäongelmaisille koirille.
  • Kaikenikäisille ja -rotuisille koirille, erityisen hyvin myös uudelleensijoitetuille koirille.

Vaaditut esitiedot:

  • Ennen kurssia erikseen sähköpostitse lähetettävä kysymyslomake. Täytäthän viimeistään 5 päivää ennen ensimmäisiä treenejä.
  • Verkkoluennot (sisältyvät hintaan)

Mitä kurssi pääpiirteittään sisältää?

  • Jokaiselle koiralle laaditaan oma kurssisuunnitelma tarvittavista tukitaidoista ja häiriöharjoituksista ihmisten ja koirien kanssa.
  • Teoriaopinnot verkkoluentoina
  • Treenit yksi koira kerrallaan eli kurssi on ykstityiskoulutusta. Harjoittelemme sekä sisällä toimitiloissamme että ulkona toimitiloissamme sekä ohitus/kohtaamistreenejä yksi koira kerrallaan puistoissa lähellä koulutustilojamme.
  • Kontaktin, motivaation ja hyvinvoinnin parantamista, peruskäytösten treenaamista
  • Häiriöihin siedättämistä palkitsemiseen perustuvilla menetelmillä (vastaehdollistaminen, siedättäminen, korvaavan käytöksen kouluttaminen, Behavior Adjustment Training 2.0 –metodi, hyvinvoinnin parantaminen, ei-toivotun käytöksen ehkäisemisen oppiminen)
  • Mahdollisuus jatkotreeneihin esim. irrallisina BAT-treeneinä - ks. nettisivuilta tai kysy lisää kouluttajalta