Tapahtumat

Talviriehan etsinnät

Tonttujoukko on pulassa - uudenvuoden toivelista on hukassa! Tule auttamaan tonttuja ja etsimään koirasi kanssa eukantuoksuisia vihjeitä ja viimein toivelistan palaset kasaan ja pelasta näin tonttuparaatin uudenvuodenjuhlinta.

Talviriehan etsinnät tehdään 1 koirakko kerrallaan ja koiralla voi olla 1-2 ihmistä mukanaan kartanlukijoina. Etsinnät voi treenata noin 1.-3lk:n tasoisina alueina. Koirakolle varataan noin 20-25 min kierrokseen aikaa.

Tero Väänänen - Nosework-päivät

Tero Väänänen kouluttaa Heiluvan Hännän Porvoon toimitilassa etsintöjä ja ilmaisutreenejä pienryhmissä, yksi koira kerrallaan. Ilmoittautuessasi kerro treenitoiveistasi muun muassa, jos haluat etsinnöissä 1., 2. tai kolmosluokan haasteita/olet jo käynyt tiettyjen koeluokkien treeneissä. HUOM tarkka kellonaika treeniin määräytyy sen mukaan, että saamme mahdollisimman samantasoisia etsintöjä samalle kellonajalle ja ilmaisua harjoittelevat samalle kellonajalle.

Tero Väänäsen nosework-päivät 2024

Tero Väänänen kouluttaa kevätkaudella Heiluvan Hännän Porvoon tilojen lisäksi myös Helsingin toimitiloissa! Päivien teemat koostuvat etsinnöistä ja ilmaisutreeneistä pienryhmissä, yksi koira kerrallaan. Ilmoittautuessasi kerro treenitoiveistasi muun muassa, jos haluat etsinnöissä 1., 2. tai kolmosluokan haasteita/olet jo käynyt tiettyjen koeluokkien treeneissä.

Tilaa syöte Tapahtumat