Ilmoittautumis- ja peruutusehdot (21.8.2020)

Kurssille ilmoittaudutaan www-sivuillamme ja kurssipaikka tulee varatuksi maksun jälkeen. Liikuntaseteleitä ym. voi verottajan ohjeistuksen mukaan käyttää maksuna vain agility- ja dobo-kursseilla.

Www-sivuille rekisteröidytään sähköpostiosoitteella ja rekisteröitymislomakkeella kysytyillä lisätiedoilla. Kurssille ilmoittauduttaessa ilmoitetaan osallistuvan henkilön ja eläimen tiedot. Yhdelle käyttäjätunnukselle voi tallentaa usean eläimen tai ihmisen tiedot.

Kurssin vaatimukset

Eläimen täytyy soveltua sille kurssille, jolle se ilmoitetaan. Ilmoittautuja sitoutuu siihen, että ilmoittautumistiedot ovat todenmukaiset ja että osallistuja soveltuu kurssille. Mikäli kurssin soveltuvuudesta ei ole varma, tulee asia varmistaa kurssin kouluttajalta tai Heiluvan Hännän toimistolta 050 388 8320, info@heiluvahanta.fi.

Kurssiosallistumisen peruuttaminen

Kurssiosallistumisen voi peruuttaa www-sivuilta löytyvällä lomakkeella. Vain lomakkeella lähetetty tietokantaan tallentunut peruutus voi oikeuttaa kurssimaksun palauttamiseen. Peruutuksen voi tehdä vain ilmoittautumiseen käytetyllä käyttäjätunnuksella.

Jos kurssin peruuttaa yli 30 vrk ennen kurssin alkua, asiakkaalle palautetaan kurssimaksu vähennettynä käsittelykuluilla.

Jos kurssin peruuttaa yli 14 vrk ennen kurssin alkua palautetaan puolet kurssimaksusta, vähennettynä käsittelykuluilla.

Jos kurssin peruuttaa alle 14 vrk ennen kurssin alkua kurssimaksua ei palauteta.

Mikäli kurssiin on kuulunut luentoja tämä huomioidaan maksun palautuksessa vähentämällä maksun palautuksesta jo menneiden luentojen normaalihinta. Käsittelykulut vähennetään kaikista asiakkaan tekemistä peruutuksista.

Sairastumisesta (joko kurssille ilmoitettu eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista maksu vähennettynä käsittelykuluilla palautetaan myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista. Maksun palauttaminen edellyttää aina riittävät tiedot sisältävän lääkärintodistuksen esittämistä. Sairasloman keston tulee olla 3 viikkoa tai tätä lyhyemmällä kurssilla kurssin kesto. Jos peruutus lähetetään vasta kurssin alkamisen jälkeen asia käsitellään kurssin keskeyttämisenä ja maksu palautetaan vain jäljellä olevilta kurssikerroilta.

Vierailevan kouluttajan kurssin osallistumismaksu palautetaan vain, jos peruutus on tehty vähintään 30 vuorokautta ennen tapahtumaa. Tämä koskee myös sairastapauksia.

Ryhmiä varten erikseen räätälöityjen kurssien osallitumismaksuja ei lähtökohtaisesti palauteta, sillä paikkoja ei voi myydä uudelleen julkisesti.

Kurssimaksu palautetaan kurssin maksajalle yleensä 7:n, mutta enintään 30 vuorokauden kuluessa. Palautus tapahtuu maksuvälittäjämme Paytrailin kautta, joten saatat saada heiltä sähköpostitse pyynnön tilinumeron ilmoittamisesta (tarkkailethan myös sähköpostisi roskaposti-kansiota).

Kurssin peruuntuminen

Kurssi peruuntuu, mikäli kurssille ei tule riittävästi ilmoittautumisia. Kurssin peruuntuessa kurssimaksu palautetaan kurssin maksajalle yleensä 7:n, mutta enintään 30 vuorokauden kuluessa. Palautus tapahtuu maksuvälittäjämme Paytrailin kautta, joten saatat saada heiltä sähköpostitse pyynnön tilinumeron ilmoittamisesta (tarkkailethan myös sähköpostisi roskaposti-kansiota). Kurssin keskeytyessä palautamme kurssimaksun käyttämättä jäävän osan. Kun kurssi peruuntuu osallistujien vähyyden vuoksi käsittelymaksua ei vähennetä.

Ylivoimaisen esteen (esim. sota, luonnonmullistus tai yleislakko) vuoksi peruuntuvan kurssin kurssimaksuja ei välttämättä pystytä palauttamaan.

Kurssin keskeyttäminen

Mikäli koiran tai ohjaajan sairastuminen aiheuttaa pidempiaikaisen poissaolon (yli 3 kertaa), kurssi voidaan lopettaa kesken ja osallistumismaksu palauttaa käyttämättä jäävien kertojen osalta. Jos kurssin haluaa lopettaa kesken, tästä tulee ilmoittaa kurssin peruuttamiseen tarkoitetulla lomakkeella www-sivuillamme. Sairasloman keston tulee käydä ilmi lääkärintodistuksesta.

Narttukoiran juoksut eivät ole peruste kurssin keskeyttämiselle. Kurssista riippuen juoksuinen narttu saatetaan pystyä pitämään erityisjärjestelyin kurssilla juoksupöksyt jalassa (esim. muut kurssin koirat eivät häiriinny) tai ohjata harjoittelemaan toiseen ryhmään, mutta mahdollisuutta tähän ei voida taata.

Jos osallituminen kurssille joudutaan Heiluvan Hännän toimesta peruuttamaan ilmoittautumisen yhteydessä annettujen väärien tietojen tai koiran kurssille soveltumattomuuden vuoksi, kurssimaksu palautetaan, kuten muusta syystä tehdyn palautuksen kohdalla. Kurssin jo alettua maksua ei palauteta.

Intensiivikurssin tai viikonloppuseminaarin peräkkäiset päivät lasketaan yhdeksi kurssikerraksi.

Kurssien rästikerrat

Kursseilla koiran tai tämän ohjaajan sairastumisen vuoksi väliin jäävät treenikerrat pyritään korvaamaan. Muista syistä johtuvat poissaolot eivät oikeuta rästikertoihin. Korvaaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai asian sopimista kirjallisesti kurssin kouluttajan kanssa. Koiran juoksut eivät ole sairaus, eivätkä sellaisenaan oikeuta korvauskertaan.

Korvaaminen tapahtuu arjen taitojen kursseilla ensisijaisesti antamalla osallistujalle käyttöoikeudet ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita kurssikerralla tehtiin. Kouluttajan arvion mukaan korvauskerta voidaan myös tarjota toiselta soveltuvalta kurssilta. Harrastuslajien korvauskertoja järjestetään erikseen ja niitä hallinnoi kurssin kouluttaja. Heiluva Häntä pidättää oikeuden määrätä, missä ryhmässä mahdolliset korvauskerrat suoritetaan. Mikäli sopivaa korvauskertaa ei löydy, väliin jäänyt harjoituskerta jää asiakkaan tappioksi.

Kurssien rästikerrat kausiryhmissä

Koko syys- tai kevätkauden kestävissä kausiryhmissä (esim. rally-toko, nose work) emme voi luvata korvauskertoja edes sairastapauksissa.

Tarjoamme asiakkaillemme näihin aihepiireihin tarkoitetut omat facebook-ryhmät, joiden kautta asiakkaamme voivat itse ostaa/myydä/vaihtaa treenikertoja. Keväästä 2024 lähtien ryhmissä treenivuoroja voivat ostaa/myydä/vaihtaa  myös alkeis- ja jatkokurssilaiset.

Muita ehtoja

Huomaathan, että koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Kurssin kouluttaja vastaa kurssilla opetuksesta ja ohjauksesta, eikä yksittäisistä koirista.

Heiluva Häntä varaa oikeuden muuttaa kurssikerran kellonaikaa, kouluttajaa tai muita kurssin ennakkoon ilmoitettuja tietoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle.

Maksunpalautukset tehdään saman maksupalveluntarjoajan kautta kuin mitä on käytetty maksamiseen.

Hyväntekeväisyystapahtumat

Jos osallistumismaksuun kuuluu tukimaksu hyväntekeväisyyteen, lahjoitussummasta tilitetään verottajalle arvonlisävero ja yhdistykselle jäljelle veroton summa. Osallistumisen peruuntuessa tukimaksun osuutta ei lasketa mukaan palautettavaan summaan, vaan lahjoitukset ovat pysyviä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Voit ostaa tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Riidanratkaisuelin

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).