Kertamaksu

Koiran elekieli

Varotoimena koronavirusepidemian rajoittamiseksi luennot järjestetään toistaiseksi webinaareina tai verkkoluentotallenteina. Voit opiskella verkon kautta kätevästi kotisohvaltasi.

Kursseihin sisältyviin luentoihin laitamme katseluoikeuksia pääsääntöisesti perjantaisin (kurssin ostamispäivämäärien mukaan) ja lähetämme siitä erillisen ohjesähköpostin.Luennot ovat katsottavissa kuukauden ajan.

Lahjakortit

Sijoita eläimen ja omistajan hyvinvointiin – auta samalla yrittäjää!

Koronavirus ja epidemian hallitsemiseen liittyvät määräykset ja suositukset rajoittavat Heiluvan Hännän toimintaa rankasti. Vaikka ryhmäkursseja ei voida järjestää, vuokra ja muut säännölliset kulut juoksevat täysillä hinnoilla. Koronavirus ei kuitenkaan sulje Koira- ja kissakoulun ovia pysyvästi.

Nosework-teematunnit su 9.5.2021 Porvoo

Teematunnille voit tulla harjoittelemaan tiettyä noseworkin osa-aluetta joko aloittaaksesi harjoittelun, jotain haastetta ratkoaksesi tai ihan vain harjoitellaksesi.

Su 9.5.2021

 


klo 15.30-16.30 Laatikot: Laatikkoetsintä on toisinaan haastava osa-alue, muun muassa siksi, että koira saattaa nuolla, purra, lätkäistä tassullaan laatikkoa tai kiivetä sen päälle, joko aiempien oppimiskokemustensa vuoksi tai vaikkapa turhautuessaan.

 

Tilaa syöte Kertamaksu