Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

(päivitetty 11.6.2021)

Uudenmaan koronarajoitusten lieventymisen myötä sisäkursseille voi nyt osallistua KAKSI henkilöä per koira. Sisäkursseilla käytämme yhä maskeja tai visiiriä. Ulkokursseilla ei henkilörajoitusta.

Kun tulet tunneille, puethan kasvomaskin jo ulkona. Jos oma unohtuu, saat meiltä kertakäyttömaskin. Mikäli maskin käyttö on hankalaa esim. terveydellisistä syistä, hankithan oman visiirin, kiitos. Koulutustilojemme ovilla on käsidesiä ja väljissä tiloissamme myös turvavälien pitäminen onnistuu hyvin. Meillä on yleisesti ohjeena tulla ja lähteä koulutustilasta niin, että eteisessä on yksi koira kerrallaan.

Kiitos asiakkaillemme huolellisesta maskien käyttämisestä ja turvavälien noudattamisesta! Toimitaan jatkossakin hyvässä yhteistyössä, niin pysymme kaikki terveinä ja voimme pitää kurssit ja harrastusryhmät käynnissä.

Jos sinulla on oireita, jätäthän kurssikerran väliin. Korvausmenetelmä esimerkiksi koronatestin tuloksia odottaessa: ota yhteyttä omaan kouluttajaasi tekstiviestillä, kurssikirjeessä olevaan numeroon. Arjen taitojen kurssilaisille kouluttaja lisää katseluoikeuden ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita poissaolokerralla on kurssilla tehty (esim. Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon, Hihnakäytös -kurssit). Harrastuslajien kurssilaisille järjestämme korvauskertoja eri kursseilta tai erillisinä päivinä kevään mittaan, näitä korvauskertoja hallinnoi kurssisi kouluttaja.

Jos jokin aihe koiran tai kissan koulutuksessa on sellainen, että olisi hyvä päästä useamman henkilön perheestä mukaan oppimaan, miten kannattaa toimia ja kouluttaa koiralle toivottua käytöstä, kannattaa silloin varata yksityiskoulutusaika.

Kurssilla koiran kanssa olevan kannattaa tehdä tunnin jälkeen muistiinpanot opetelluista asioista ja opettaa ne muulle perheelle kotiharjoittelun yhteydessä. Toiselle kertominen vahvistaa ja nopeuttaa ihmisen oppimista, joten se on hyödyllistä myös.