Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

(päivitetty 23.11.2020)

PK-seudulla koronatartunnat lisääntyvät. 23.11. alkaen rajoitamme osallistujien määrää max kahteen henkilöön per koira (tieto ei välttämättä tavoita kaikkia heti). Suositusten mukaan toivomme asiakkaiden käyttävän kasvomaskia sisäkursseilla ja huolehtivan turvaväleistä. Ota mieluiten oma kasvomaski mukaan, jotta saat puettua sen jo ennen sisääntuloa. Mikäli oma unohtuu, Heiluvalta Hännältä saa kertakäyttömaskin. Käsidesiä on tarjolla ovella mm. postilaatikon päällä ja koulutustilassa. Turvavälien pitäminen on entistä tärkeämpää. Osalla kursseista tämä tarkoittaa myös joidenkin harjoitusten poisjäämistä (suulliset ohjeet saatte kyllä) tai muokkaamista tilanteen mukaan. Meillä on yleisesti ohjeena tulla ja lähteä koulutustilasta niin, että eteisessä on yksi koira kerrallaan

Korvausmenetelmä esimerkiksi koronatestin tuloksia odottaessa: ota yhteyttä omaan kouluttajaasi tekstiviestillä, kurssikirjeessä olevaan numeroon. Arjen taitojen kurssilaisille kouluttaja lisää katseluoikeuden ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita poissaolokerralla on kurssilla tehty (esim. Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon, Hihnakäytös -kurssit).

Harrastuslajien kurssilaisille järjestämme korvauskertoja eri kursseilta tai erillisinä päivinä syksyn / kevään mittaan, näitä korvauskertoja hallinnoi kurssisi kouluttaja.

Virallisten suositusten ja oman tilannearviomme päivittyessä Heiluva Häntä jatkaa koulutuksiaan, sekä osallistujien että kouluttajien terveys ja turvallisuus huomioiden. Näin pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin.