Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

(päivitetty 25.2.2021)

Koronarajoitukset kiristyivät Uudellamaalla 22.2.2021 ja uusia toimia tulee 8.3. alkaen. Jatkamme kursseille osallistujien määrän rajaamista yhteen ihmiseen / koira. Kurssitoimintamme jatkuu toistaiseksi muuten normaalisti. 

Uudet koronarajoitukset rajaavat kokoontumiset max. kuuden hengen ryhmiin. Kurssitoimintamme tämä ei aiheuta muutoksia, sillä koulutuksemme pidetään korkeintaan 4 koirakon ryhmissä. Yksi ihminen koiraa kohti -rajoitus otettiin meillä käyttöön jo 27.11.2020.

Kun tulet tunneille, puethan kasvomaskin jo ulkona. Jos oma unohtuu, saat meiltä kertakäyttömaskin. Mikäli maskin käyttö on hankalaa esim. terveydellisistä syistä, hankithan oman visiirin, kiitos. Koulutustilojemme ovilla on käsidesiä ja väljissä tiloissamme myös turvavälien pitäminen onnistuu hyvin. Meillä on yleisesti ohjeena tulla ja lähteä koulutustilasta niin, että eteisessä on yksi koira kerrallaan.

Kiitos asiakkaillemme huolellisesta maskien käyttämisestä ja turvavälien noudattamisesta! Toimitaan jatkossakin hyvässä yhteistyössä, niin pysymme kaikki terveinä ja voimme pitää kurssit ja harrastusryhmät käynnissä.

Jos sinulla on oireita, jätäthän kurssikerran väliin. Korvausmenetelmä esimerkiksi koronatestin tuloksia odottaessa: ota yhteyttä omaan kouluttajaasi tekstiviestillä, kurssikirjeessä olevaan numeroon. Arjen taitojen kurssilaisille kouluttaja lisää katseluoikeuden ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita poissaolokerralla on kurssilla tehty (esim. Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon, Hihnakäytös -kurssit). Harrastuslajien kurssilaisille järjestämme korvauskertoja eri kursseilta tai erillisinä päivinä kevään mittaan, näitä korvauskertoja hallinnoi kurssisi kouluttaja.

Jos jokin aihe koiran tai kissan koulutuksessa on sellainen, että olisi hyvä päästä useamman henkilön perheestä mukaan oppimaan, miten kannattaa toimia ja kouluttaa koiralle toivottua käytöstä, kannattaa silloin varata yksityiskoulutusaika. Pentukurssilaisille voimassa rajoitusten ajan tarjous yksityistunti 60e (ota yhteys info@heiluvahanta.fi),

Kurssilla koiran kanssa olevan kannattaa tehdä tunnin jälkeen muistiinpanot opetelluista asioista ja opettaa ne muulle perheelle kotiharjoittelun yhteydessä. Toiselle kertominen vahvistaa ja nopeuttaa ihmisen oppimista, joten se on hyödyllistä myös.