Lapsi ja koira

Lasten ja koirien sujuvaa yhteiseloa voidaan edistää monin tavoin ja temppujen tekeminen yhdessä on varsin hyvä tapa. Kurssin tavoitteena on parivaljakko, joka tulee hyvin toimeen keskenään ja viihtyy yhdessä puuhastellen.

HUOM! Kurssille osallistutaan aina niin, että lapsen ja koiran seruassa on aikuinen, joka vastaa koirasta.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi on suunnattu noin 9-15 -vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia koiriankoulutustaitoja ja puuhailla koiran kanssa. Koiralta ei vaadita erikseen harrastus- tai kurssitaustaa, mutta koiran tulee olla lapsen hallittavissa muiden koirien läsnä ollessa (tarvittaessa aikuisen avustamana). Käytämme näkösuojia, jotka myös lisäävät turvallisuutta ja koiran mahdollisuutta keskittyä omaan tekemiseen. 

Mitä kurssi sisältää?

* Kurssilla opetellaan esimerkiksi kontaktiharjoituksia, hauskoja temppuja, arkitottelevaisuutta ja koiran käsittelyä. Kuten muutkin kurssimme, sisältö muokkautuu myös osallistujien toiveiden mukaisesti! Olemme opetelleet pyynnöstä mm. opettamaan koira ottamaan koppi, etsimään kadonneita hanskoja ja pipoja, pujottelemaan jalkojen välistä ja kiertämään kohteita.

* Sisältää Eläin oppii -verkkoluennon. Kursseihin sisältyviin luentoihin laitamme katseluoikeuksia pääsääntöisesti perjantaisin (kurssin ostamispäivämäärien mukaan) ja lähetämme siitä erillisen ohjesähköpostin.

Mikäli Lapsi ja koira -kurssia ei ole tarjonnassa, katso Puuhakurssi