Eläin oppii!

Luennot järjestetään toistaiseksi webinaareina tai verkkoluentotallenteena.

Kursseihin sisältyviin luentoihin laitamme katseluoikeuksia pääsääntöisesti perjantaisin (kurssin ostamispäivämäärien mukaan) ja lähetämme siitä erillisen ohjesähköpostin. Luennot ovat katsottavissa kuukauden ajan.

Kaikenlajiset eläimet oppivat ihmisen kanssa ja parhaan tuloksen saat tutkitusti palkitsemiseen ja tutkittuun tietoon perustuvilla menetelmillä.

Luennolla läpikäytäviä taitoja tarvitset pohjatiedoksi kouluttaessasi eläimellesi mitä tahansa asiaa arkitottelevaisuudesta kilpailuvalmiiseen koiraan tai kissaan. Suositeltavaa olisi kuunnella luento ENNEN kurssin tai yksityiskoulutuksen alkamista – luennolla käytyjä asioita hyödynnetään kursseilla ja kotona eläimen kanssa treenatessa ja ylipäätänsä eläimen kanssa ollessa.

Eläinhän oppii kaiken aikaa arjessa, joten on hyvä osata vahvistaa toivottuja käytöksiä ja ehkäistä ei-toivottuja. Luennolla käydään läpi mm. eläimen motivointia ja oikea-aikaista palkitsemista erilaisia palkkioita hyödyntäen, eri tapoja saada haluttu käytös aikaan eli konkreettisesti kouluttaa käytöksiä, miten luoda hyvä suhde eläimeen, miten tarjota virikkeinen ja onnellinen elämä eläimelle ja kuinka kouluttaa malttia sekä hihnakäytöstä ja saada hoitotoimet sujumaan. Luennolla on paljon videoita, valokuvia ja käytännön esimerkkejä.

Luento on aivan uusi vuosimallia 2020 ja korvaa entisen Miten eläin oppii -luentomme