Rally-Tokon kausiryhmä

Rally-Tokon kausiryhmät kevät 2019

Rally-tokoa Heiluvan Hännän lämpimässä ja valoisassa sisäsalissa ja/tai sään suosiessa keväällä myös ulkona. Treenit suunnitellaan mahdollisimman hyvin kurssilaisten toiveiden ja taitojen mukaisiksi. Ryhmissä on vain 4 koiraa/tunti, jotta jokainen saa yksilökohtaista ohjausta.

Jatkavilla kausiryhmäläisillä etuosto-oikeus paikkaansa 25.11.2018 saakka. Jos treenipaikka kiinnostaa, etkä ole vielä kausiryhmässä, laitathan sähköpostia ko. ryhmän kouluttajalle, niin pääset jonoon. Jos paikkoja jää, ryhmään voi liittyä myös kauden alettua.

Ryhmien treenitasot, eli minkä luokkien liikkeitä harjoitellaan

Torstain klo 20 ryhmässä keskitytään ensisijaisesti VOI-MES-liikkeisiin ja klo 18-20 ryhmissä ALO+AVO-liikkeistä sopivissa määrin myös ylempien luokkien liikkeisiin ryhmän osallistujien taitotason mukaisesti.

Tiistain aamupäiväryhmissä klo 10-11 sopii ALO-AVO-liikkeistä sopivissa määrin myös ylempien luokkien tehtävien treenaamiseen, mutta alusta alkaen liikkeitä tehdään myös ylempiä luokkia silmällä pitäen rakentaen myös mm.oikean puolen seuraamista ja muita perustaitoja vahvoiksi. Klo 11-12 ryhmä on tarkoitettu jo pidemmälle ehtineille eli VOI-MES-tasoisia treenejä ja perustaitoja pääasiassa, ellei toisin sovita. Treenit sopivat niin kisaamaan tähtääville ja kisaajille kuin kisaamista janoamattomillekin harrastajille. Toiveita saa ilomielin esittää sisällöstä.

Torstai-iltojen ja tiistaiaamujen kausiryhmät kouluttaa Heiluvan Hännän perustaja, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellsten, jonka bordercollie Saarni on rally-tokovalio.

Sunnuntai-illan ryhmässä treenataan lähinnä alo-avo-luokan liikkeitä ja ratoja, mutta paljon jo myös oikean puolen seuraamista ja tekniikkaa ylempiä luokkia silmällä pitäen. 

Sunnuntai-illan kouluttaja on eläintenkouluttaja (at) Saana Palkki, joka on kouluttanut Rally-tokoa useamman vuoden ja treenannut omien koiriensa kanssa myös ylempien luokkien liikkeitä. Kesällä 2018 hän aloittaa kilpailu-uran yhden koiransa kanssa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Rally-Tokoa jo kokeilleille koirakoille, jotka haluavat lajista säännöllisen harrastuksen. Sopii myös kisaaville/kisaamiseen tähtääville koirakoille.

Vaaditut esitiedot:

  • Rally-tokon alkeiskurssi tai vastaavat tiedot. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä taitotasonne, jotta osaamme suunnitella mahdollisimman sopivia treenejä.