Nosework kertatreenit

Paikka: treenikertoja Helsingissä ja Porvoossa 
Kouluttaja: Miira Hellsten
Hinta: 33 € Porvoo / 34 € Helsinki

Noseworkin irtokertatreenejä eläintenkouluttaja/ylituomari Miira Hellstenin vetämänä Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla. Treenit ovat sään salliessa ulkona eri puolilla pk-seutua/Porvoota, muutoin toimitilojemme yhteydessä Helsingin Pitäjönmäessä/Porvoon Tarmolassa sisällä tai ulkona klo 12-22 välillä. Ilmoitathan, jos pääset vain ilta-aikaan.

Jokainen treenaa pareittain tai max 4 koirakon ryhmässä paikalle tullen, yksi kerrallaan. Treeniaikaa on noin 45min/kahdelle koirakolle tai 1,5t/neljälle koirakolle. 

Treenivuorot 2 osallistujan pareissa, suoritus 1 koira kerrallaan. Parille on varattu aikaa 45 minuuttia. Treenien vaikeustaso sopii mölliluokasta kolmosluokan kokeissa jo käyviin. Koiran tulisi osata siis jo etsiä nosework-hydrolaattia myös ulko-olosuhteissa. Treenaamme erilaisissa häiriöolosuhteissa mm. Espoon Marketanpuistossa/ Viikissä entisen Gardenian ja nykyisen CoolHead-panimoravintolan ja Pet Helsinki eläintuhkaamon pihapiirissä. Jos et ole varma esim., sopiiko koirasi treeniolosuhteisiin tai missä kullakin kerralla tarkemmin treenataan, voit kysyä lisätietoja miira at heiluvahanta piste fi -osoitteen kautta tai whatsappilla 050 567 0959.

Tarkemmat treeniajat ja -paikat ja kysely osallistujille sopivista tarkemmista treeniajoista  tulevat Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmään. Jos et voi liittyä ryhmään, niin otathan yhteyttä ajoissa suoraan Miiraan.

Treenikerroissa on mukana myös korvauskertalaisia Miiran vetämistä pidemmistä kausiryhmistä, sillä Miira joutui kevättalvella olla yli kuukauden sairaslomalla selkäleikkauksen johdosta.

Lämpimästi tervetuloa mahdollisimman  yksilöllisesti räätälöitäviin, iloisiin hajuetsintätreeneihin.